Khamis, 7 Mei 2009

SELAMAT BERCUTI!!!

Assalamualaikum w.b.t..selamat bercuti is ucapkan kepada semua warga kelab nasyid UKM. banyak yang telah berlaku pada semester ini tadi. undangan persembahan yang agak banyak juga menyebabkan firasat inzar terpaksa divide ahli kerana jadual persembahan yang agak padat. terima kasih is ucapkan kepada semua ahli yang sudi memberi kerjasama untuk sama-sama memenuhi undangan ini. jutaan terima kasih diucapkan kepada senior firasat inzar iaitu shahir yang membantu kita memenuhi undangan persembahan. dia terpaksa turun padang juga untuk membantu junior untuk membuat persembahan. thanks shahir..walaupun dah xde semester depan,sudi-sudilah menjengok kami di UKM..tidak lupa juga kepada syuk dan taufik yang insyalah akan grad bulan 8 ni.jasamu tetap dikenang. ingatlah..Firasat Inzar sentiasa menyayangi korg semua.

kepada warga insyirah, insyalah sem depan bersedialah untuk memenuhi undangan persembahan. latihan akan dijalankan seperti biasa. jangan risau,korg semua berbakat.kite leh ramaikan lagi ahli insyirah sem depan sebab junior baru akan masuk..

kepada ahli kelab yang mewakili kelab nasyid untuk program rakan seni budaya di pahang,gud luck la ek..buat yang terbaik.tahun lepas nasyid mendapat pujian dari YB. didik la pelajar-pelajar sekolah di sana dengan ilmu nasyid yang korg ade..pastikan mereka membuat persembahan yang terbaik kerana ini akan menjadi kenangan yang paling manis buat korang. percayalah,..

sebelum mengundur diri,cuti semester ini mungkin ada yang tak dapat balik kampung sperti hakim SU kite dan shafiq exco publisiti yang mengambil smester pendek.belajar leklok..ek..syolah pule wakil ukm utk MASUM..wakil acara bola tampar.hebat2..bnasyid boleh,bsukan pun boleh..hehe.buat yang tbaik utk UKM k..kepada yang dah balik kampung, jage dri leklok..jge kshtan..kite jumpe lgi sem depan dengan khadiran junior baru yang pastinya akan memeriahkan lagi kelab nasyid kita...wsalam...ISZ..

Menggamit kembali Kenangan Festival Nasyid Makum 2008